Magyar
English
Deutsch
Slovenčina
Pусский
Váltás a normál nézetre
Kezdőlap
Oldalak
Hírek, információk
Ajánlatok
Kapcsolat
Online ajánlatkérés
Online szobafoglalás
Bécsi állatkert
Bécs – Schönbrunni Állatkert

Kép: Bécsi állatkert Szerezzen örömet gyermekének egy felejthetetlen kirándulással!

Futura csomagajánlatunkban a család minden tagja találhat magának programot. Kiegészítésképpen pedig meglátogathatják a bécsi állatkeretet is, ami csupán 80 km-re található Mosonmagyaróvártól.

Csomagajánlatunk már
24.700 Ft / fő-től foglalható! 

A Bécsben található Schönbrunni állatkert a világ legrégibb állatkertje és 2010-ben Európa legjobb állatkertjévé választották. A pandabébi, a kiselefánt és sok más ritka állat évente több mint 2 millió látogatót vonz ide.
1752 nyarán I. Ferenc császár, Lotarinigiai István, Mária Terézia férje vezette körbe elsőként nemes vendégeit a Schönbrunni kastély újonnan megépített állatkertjében. Azóta létezik Bécsben a világ legrégibb állatkertje.
Már 1906-ban szenzációs esemény történt Schönbrunnban. A világon elsőként született itt Bécsben emberi tartásban nevelt afrikai elefánt. 2007-ben újabb világpremier következett: Elsőként Schönbrunnban jött a világra egy állatkertben, természetes úton fogant pandabébi, mely a Fu Long nevet kapta. 2010 augusztusában megszületett a második kismedve.
A Schönbrunni állatkert a világ egyik legmodernebb és legjobb állatkertjének számít. Az állatok kifutója különösen nagy területtel rendelkezik és a természethez közel találhatóak. Több mint 500 állatfaj él itt, a szibériai tigristől a vízilón át az orrszarvúig. Különleges látnivalók az esőerdőház, a nagy Dél-Amerika terület és az ORANG.erie, mely bécsi orángutánok új otthona. 2010 elején megnyitották a Naturerlebnispfad nevű tanösvényt. Minden évben újabb, tágas létesítményekkel és állatotthonokkal bővül az állatkert. Történelmi bája mégis megmarad.
Közvetlenül az állatkert mellett található a Sivatagi ház, melyben a Föld legszárazabb vidékeinek növény- és állatvilágát fedezhetjük fel.

Nyitva tartás:
november, december: 9:00 - 16:30

Jegyárak:
felnőtt: 15,- EUR
diák: 7,- EUR
6 éves korig ingyenes a belépés

Kép:

Cím:
Zoo Vienna
Maxingstraße 13b, 1130 Wien
Tel: 43 1 877 92 94-0
www.zoovienna.at


Kedvcsináló FUTURA-WELLNESS- KALAND csomagajánlatunkhoz:


Bővebb információt ajánlatunkról ITT talál.