Magyar
English
Deutsch
Slovenčina
Pусский
Váltás a normál nézetre
Kezdőlap
Oldalak
Hírek, információk
Ajánlatok
Kapcsolat
Online ajánlatkérés
Online szobafoglalás
Fertő-tavi Mesepark
CSALÁDI PARK– FERTŐ-TÓ
.
Kép:
Csupán egy órányi autóútra található szállodánktól
Ausztria legnagyobb szabadidő- és családi parkja

Családi kirándulás a Familyparkba. Ezernyi élmény egy helyen!
Ajánljuk Futura csomagunkat, ami egy újabb élményt jelent az egész családnak. A Familypark október 23-ig tart nyitva!
Futura - egész évben nyitva:

 A közel 300 éves volt magtár épületben egy olyan interaktív természettudományi élményközpont jön létre, ahol a látogatók közelebbről megismerkedhetnek a természettudományokkal, méghozzá a 4 természeti elem, vagyis a víz, a levegő, föld és tűz segítségével. A Futura rendkívül izgalmas, élményekkel teli kiállításai játékra és egyben ismeretszerzésre csábítják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Tematikus programokról - Planetárium, Sience Show bővebb információt itt talál!

Futura csomagunk már 33.900,- Ft-tól foglalható az alábbi szolgáltatásokkal:

Foglalja le Futura csomagját itt!

CSALÁDI PARK– FERTŐ-TÓ

A Fertő-tavi Mesepark  140.000 négyzetméteren terül el. A Märchenpark vidámpark, mini állatkert és meseerdő is egyben: felhőtlen szórakozást kínál felnőttnek és gyereknek egyaránt.
.Ajándékozza meg gyermekét
egy egész napos kalanddal az elvarázsolt világban!

És miért jöjjön hozzánk:

- egy órányi autóútra található a Fertő-tavi Mesepark szállodánktól
- nem kell bajlódnia az ebéd beszerzésével, mi gondoskodunk róla - félpanziós ellátás esetén a vacsora helyett külön kérésre pedig kedvezményes áron ebédcsomagot állítunk össze, melyet hátizsákjába bepakolva magával vihet a kirándulás során
- nem kell korán hazaindulni a parkból így a napi belépőt teljes mértékben ki tudja használni
- a fárasztó aktív program után kinek ne esne jól egy kis lazítás - térítésmentesen az egész család igénybe veheti szállodánk privát wellness termében a finn szaunát és jacuzzit
- ha nem volt elég a kaland? - Ajánljuk FUTURA csomagunkat, mely tartalmaz egy egész napos belépőt a mosonmagyaróvári FUTURA Természettudományi Bemutató Központba, ahol játékos feladatokon, kísérleten keresztül ismerhetik meg a természet csodáit a látogatók
- és nem utolsó sorban azért, hogy egy életre szóló emlékkel távozzon Ön és Gyermeke a varázslatos Szigetközből...

Na, de térjünk vissza az elvarázsolt világhoz:

Eleinte meseparknak készült, de mára a hangsúly a vidámpark jellegre helyeződött, ennek megfelelően bővült szolgáltatása is. A kisebbeknek vonatozás, krokodil vízi pálya, homokozó, játszótér, meseerdő, állatsimogató, a nagyobbaknak hőlégballon, körhinta, óriás csúszda, római torony, vízi világ, és  hullámvasút nyújt felejthetetlen szórakozást. A Götterblitz névre (istenek villáma) keresztelt hullámvasút 18 személyes vonata 16 méter magasságban, gyors kanyarok között, 480 méter hosszú pályán, 60 km/óra sebességgel száguld, szédítő élményt nyújtva.
Van itt fák lombjai közé épített mászóvár, traktorvezetés, gokart, szellemkastély, gladiátor iskola, kalandvár, kalandsziget, tanya, mocsárvár, törpebánya – felsorolhatatlan a számtalan játék - és szórakozási lehetőség.


Nagyobb térképre váltás

ÚJDONSÁG A MESEPARKBAN:

A 145 ezer négyzetméteren fekvő park legújabb látványossága a reneszánsz korba repíti a látogatókat. A mediterrán növényzettel és akvadukttal autentikussá tett Piazza da Vincin nem csak sétálni lehet, a mester repülőgépét ki is lehet próbálni. A Leonardo repülőszerkezetét formázó, 12 egyszemélyes ülést magában foglaló és körben forgó gondolatartó 22 méteres magasságba lendíti utasait, mielőtt újra a mélybe emelkedik. A gondolákat oldalirányban az utasok saját maguk irányíthatják, bátorságuktól függően akár át is pördülhetnek. A mester többi találmánya, például a fából készült daru és a kanalas kotrógép modell formájában csodálható meg a korhűen kialakított téren.
.
Kép:

Egy kis ízelítő:

KALANDVÁR:
Elsőként a sárkányokkal találkoztok, akikkel a magasban elgurultok a kilátótorony mellett. Szálljatok a ballon-körhintával a hápogó kacsaparádé, az oldtimer-konvoj és a vidám teknős-körhinta fölé!

MESEERDŐ:
Az elvarázsolt meseerdőben történeteket hallgathatnak a kis vendégek. A gazdák még mindig civakodnak, a madarak lagzit ülnek vagy a hangok mégiscsak a kastélyban lakó szellemektől jönnek?

TANYA:
Elszabadultak a malacok! "Állati" kalandok várnak a gondosan kialakított Tanya részen. Megsimogathatod, és finom falatokkal kényeztetheted az állatkert lakóit. De nem leszel móka és kaland híján sem! Gyerünk! Szállj az Őrült madárijesztővel az égbe!
A Märchenpark Neusiedlersee a bécsi autópályáról Neusiedl am See-nél lehajtva közelíthető meg a legegyszerűbben. 2015  március 28-től október 26-ig tart nyitva. Márciustól - szeptemberig 9.00 – 18.00 óra között, októberben 10.00 – 17.00 óra között látogatható. A belépőjegy 3-99 év között egységesen 20,50 Euro.

Váltsa meg jegyét online és kerülje el a zsúfolt sorban állást!
Jegyvásárlás és a bővebb információt itt talál!

Kép:
Familypark Neusiedlersee
Märchenparkweg 1
A-7062 St. Margarethen im Bgld.
Tel.: (0043) 2685/60707
www.familypark.at

Fakultatív programok CSALÁDOKNAK Ausztriában:

- Csokoládékostolás Ausztriában
- Bécsi állatkert
- Bécsi Motorikpark
-
Einsenstadt
- Potzneusiedl


Töltsön el néhány élménydús napot gyermekével Mosonmagyaróváron! Látogassanak el a családi parkba és tanuljanak játszva együtt a FUTURA központban!

FUTURA CSOMAGUNKAT FOGLALJA LE IDE KATTINTVA!