Magyar
English
Deutsch
Slovenčina
Pусский
Váltás a normál nézetre
Kezdőlap
Oldalak
Hírek, információk
Ajánlatok
Kapcsolat
Online ajánlatkérés
Online szobafoglalás
Termálfürdő Mosonmagyaróvár
TERMÁLFÜRDŐ MOSONMAGYARÓVÁR

A város legértékesebb kincse termálvize, amely minősítése alapján Európa öt legjobb hatású gyógyvize közé tartozik. A termálfürdő kellemes kikapcsolódást nyújt az év minden napján mind a gyógyulni, mind a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeknek.

A gyógyfürdő termál- és gyógymedencéiben a gyógyulásra, pihenésre vágyók, az úszómedencéiben az aktív kikapcsolódást keresők, élménymedencéiben a családos vendégek gyermekei élvezhetik egész évben a mosonmagyaróvári hévíz jótékony hatását. 7 medencével 3300 m2 területen várja vendégeit.
 
A fürdőben található szaunavilágban egy nedves és száraz szauna, gőzbakin és merülőmedence segít a wellness élmények fokozásában, a szellemi és testi felfrissülésben, megújulásban.

A 2000 m mélyről feltörő 74 Co-os termálvíz számtalan jótékony hatású oldott sót tartalmazó alkáli-hidrogénkarbonátos és kloridos hévíz, amely a jódos ásványvizek csoportjába sorolható.Az Egészségügyi Minisztérium által már 1967-ben elismert gyógyvízként van nyilvántartva, mára Európa 5 legjobb hatású gyógyvize között tartják számon.

A következő betegségcsoportok esetén jótékony hatású a termálvíz:
Mozgásszervi betegségek fürdőkezelésére:
A mozgásszervi betegségek fürdőkezelésének megkezdése előtt ki kell kérni kezelőorvosa tanácsát!
Idült lézgőszervi bántalmak esetén - belégzéses formában:
Gyomor- és bélbetegségek ivókúrája:
A víz fluorid tartalma miatt huzamos fogyasztása esetén a napi megengedett mennyiség max. 3 dl!

FOGLALJA LE CSOMAGUNKAT IDE KATTINTVA!