Magyar
English
Deutsch
Slovenčina
Pусский
Váltás a normál nézetre
Kezdőlap
Oldalak
Hírek, információk
Ajánlatok
Kapcsolat
Online ajánlatkérés
Online szobafoglalás
Ajánlatok / Wellness csomagajánlatok
Nyár

A Nap sugarai lágyan ölelnek körül minket, visszatért az élet a természetbe. Ha Önt mégis az elviselhetetlen hőség kínozná a lakásban vagy nem bír a feladatokkal, akkor valószínűleg elérkezett az ideje egy kis szabadságnak és hűsítő csobbanásnak. A mosonmagyaróvári termálfürdő medencéi csak arra várnak, hogy az Ön forróságérzetét enyhíthessék! Ha nem szeretné, hogy a kikapcsolódás a pénztárcája rovására történjen, nézze meg alábbi ajánlatunkat, amely egy igazán kedvező megoldás a testi-lelki feltöltődésre.
Ősz

Hamarosan beköszönt az ősz, rövidebbek lesznek a nappalok, ahogy múlik a nyár a napsugár sem éget már, a természet megpihen és új ruhát ölt. Fedezzük fel a vadregényes Szigetköz természeti kincseit és élvezzük együtt az ősz pillanatait Mosonmagyaróváron!
Tél

Közeleg az advent az év egyik legszebb időszaka, várakozással teli, hamarosan ünnepi ruhába díszítjük a szállodát, az adventi koszorú gyertyáival pedig a hit, remény, szeretet, öröm érzéseit szimbolizáljuk! Az ünnepi hangulathoz hozzátartozik a kikapcsolódás, kényeztetés az év végén jól megérdemelt pihenés, ajándékozza meg Szeretteit a wellness felüdülés élményével akár ajándékutalvány formájában, töltse a Karácsonyt szállodánkban vagy búcsúztassa az Óévet fergeteges Szilveszterrel nálunk!
Tavasz

A hosszú tél után végre előbújt a napsugár és vele együtt a sok kis tarka-barka tavaszi virág. Ilyenkor érzünk igazán kedvet ahhoz, hogy kicsit kimozduljunk, s tartalmasan, de mégis pihentetően töltsünk el néhány napot szeretteinkkel.