Lovaglás Mosonmagyaróváron
 
Hédervári Lovasklub
http://www.hedervarilovasklub.hu/hun/
Elérhetőség: +36 30 630 44 71
Cím: Hédervár, Vámkerék utca 2.

 
 
Egy kis kikapcsolódás, aktívan eltöltött pihenés szabadtéri programokkal az egész család számára. Mindezeket kínálja a Lovas Vendégház a Szigetközben.
Csodálatos érzés a lovaglás, a ló és lovasa közti harmónia varázslatos látványt nyújt a szemlélőnek. Van, akinek a lovaglás csak egy sport lehetőség, van, akinek élethosszig tartó szenvedély, egy biztos, hogy mindenkinek örömet ad. Lovardánkban lehetőséget biztosítunk vezető kíséretében lovaglásra, lovas óráink során a tudás elsajátítására, és bértartására. Célunk, hogy minél többen megtanuljanak nálunk lovagolni, minél többen megismerkedjenek a felelős lótartás szabályaival és megszeressék ezt a természet közeli életformát.
 
Szelle Lovasudvar
 http://www.pihenjaktivan.hu/hu
Elérhetőség: +36  96 233 515
Cím: Dunasziget, Sérfenyő u. 99
 
   
.
Aktív pihenés a Szigetközben!
Lovasudvarunkban a teljesen kezdő lovasoknak is lehetőségük van kipróbálni e csodálatos sportot.
Lovasoktatóink: Sebestyén Tibor, Szelle Viola lovastúra-vezető vizsgával, több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek. A magyar Póni Klub Szövetség továbbképzésein folyamatosan részt vesznek. A Lovasudvar A Magyar Lovas Turisztikai Szövetség legmagasabb, 5 patkós minősítési fokozatát nyerte el( egyedülálló a megyében!), és tartja több mint 10 éve. A Nyugat-Magyarországi Egyetem Mintagazdaságaként tevékenykedik az egyetemisták gyakorlati képzésében.
Árak (SZÉP kártya elfogadóhely!)

25 perc futószáron 2500 HUF 12 EUR

45 perc osztályban
3500 HUF 12 EUR
Egyéni foglalkozás 5500 HUF 20 EUR
Tereplovaglás 3500 HUF 12 EUR
4 alkalmas futószáras bérlet 10000 HUF 35 EUR
4 alkalmas gyerekbérlet 12000 HUF 40 EUR
Egyéni tereplovaglás, túravezetővel 5500 HUF 20 EUR
Napos túra (kb. 40-50- km) 10-16-ig, étellel, itallal, 5 fő felett/ fő  
18700 HUF
 
70 EUR
Lovaskocsikázás (1-3 fő)/ óra 5500 HUF 20 EUR
 
 
Babos Major Halászi
 http://www.babosmajor.hu/programok
Elérhetőség: +36 96 714 001
Cím: Halászi, Kőhíd utca 11
 
 


Aktívan kikapcsolódni vágyóknak az alábbi lehetőségekkel kedveskedünk:
 
A Major területén füves foci-és homokos röplabda pálya vehető igénybe. Aki azonban a kerékpározást választja, annak lehetősége van előre egyeztetett időpontban kerékpár kölcsönzésére. Igény szerint tapasztalt túravezetőnk mutatja be a helyi nevezetességeket.

Lovas sportok:

A lovas kocsiról, télen lovas szánról élvezhetik a Szigetköz tájait és élővilágát. A túra félidejében a Nagy-Duna partján, hangulatos szalonnasütés keretében pihenhetnek meg vendégeink. Programjaink között szerepel egyéni vagy csoportos lovaglás, túralovaglás, vagy szórakoztató bemutató.
    
Vízi sportok:

Hajótúrákat szervezünk a Duna-ágak felfedezésére hat és fél méteres holland hajónkkal, de motorcsónak vagy kenu bérlésére is van lehetőség. A horgászat szerelmesei a major saját tavában vagy az élő folyóvízében is próbára tehetik magukat. A fürdőzni vágyók egyaránt használhatják a gondozott medencét, vagy a folyó híresen tiszta vízét, ahol a helyiek is szívesen strandolnak.
 
Minden évben megrendezésre kerül a Szigetközi Lovas találkozó, melynek Majorunk ad otthont!

Forrás : http://www.thermal-movar.hu