Веллнес-отель Мошонмадяровар

.hu | .de | .en | .sk | .ru

Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy a Thermal Hotel*** Mosonmagyaróvár weboldalának használata előtt olvassa el az alábbi használati feltételeket. Az internetes oldal használatával ezeket a feltételeket magára nézve kötelezőnek fogadja el.

A Club Eldorado Kft., valamint az oldalak technikai fejlesztését végző 2D Grafika Egyéni Vállalkozás (együttesen: a weboldalt működtető cégek) az alábbi internetes oldalon található anyagok kizárólag személyes, kereskedelmi és nem kereskedelmi célú tanulmányozását, valamint az anyagok letöltését engedélyezik a felhasználó számára, azzal a feltétellel, hogy ő az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. A jelen oldalon található anyagokat, sem azok bármely részét a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. A jelen Feltételek értelmében ezen anyagok, illetve azok részeinek más internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. Az oldalon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak, és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet.


Személyes adatok

Amennyiben olyan információt közöl ezen az oldalon, amelyekkel a személye azonosítható, elfogadja, hogy ezeket az információkat a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően kezeljük. Adatait a Club Eldorado Kft. kezeli. Adatait kizárólag névre és címre szóló kiküldés, promóció céljára szeretnénk felhasználni. Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Club Eldorado Kft. újdonságaival, vásárlási kedvezményeivel, kereskedelmi ajánlataival kapcsolatos anyagokat küldhessünk Önnek. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatja, és kérheti személyes adatai kezelésének megszüntetését, ill. azok törlését e-mailben (info@thermal-movar.hu), vagy a következő címre küldött levélben: Club Eldorado Kft., 9200 Mosonmagyaróvár Kolbai u. 10.


A felelősség korlátozása

A weboldalt működtető cégek és a jelen oldalon említett harmadik személyek kifejezetten kizárják az oldalak, az ezekhez kapcsolódó egyéb internetes oldalak, illetve az ezeken található anyagok és információk használatából, vagy a használat következményeiből származó bármely kárért való, akár szerződéses kötelmen alapuló, akár szerződésen kívüli károkozásból eredő, vagy más jogszabályra, elvre hivatkozó felelősséget, korlátozás nélkül, ide értve a profitveszteségből származó, adatok elvesztéséből vagy az üzletmenet megszakításából származó károkat. Ez a rendelkezés akkor is érvényes, ha a weboldalt működtető cégeket a bekövetkezett kár felmerültének lehetőségére előzetesen figyelmeztették.


Vegyes rendelkezések

A weboldalt működtető cégek jogosultak a fenti Feltételek tartalmát naprakész állapotba hozni, azt bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítani. Tanácsoljuk, hogy a jelen oldalt időről időre ismét tanulmányozza át, hogy a mindig időszerű információk birtokában legyen.

FACEBOOK
БРОНИРОВАНИЕ НОМЕРА
Online szobafoglalás
Запрос
Ajánlatkérés
ГОСТЕВАЯ КНИГА
Vendégkönyv
Галерея
ПОГОДА
Időjárás előrejelzés