Fogpótlások ára, azaz mit fizetünk a megújult ragyogó mosolyért

Akinek foghíjas a mosolya, az bizonyára már régóta töpreng a régi könnyed fotóarcának restaurálásán. A fogpótlások ára a következő linken részletesen bemutatásra kerül, amire a későbbiekben még bővebben kitérek, de addig is néhány szót említenék még erről a foghíjas mosolyról. Nemrégiben egy szórakozottabb este keretein belül sikerült pár barátommal talicskázó verseny közben megstukkolni a betont. Kemény verseny volt, győztünk, de ott is hagytam a fogamat. Ami akkor még nem tűnt fel teljes mértékben, de azért az este során fogyasztott fájdalomcsillapító kevésnek bizonyult a győzelem további ünnepléséhez. Így másnap azonnali megoldást kellett keresnem.

Számos intézmény ajánlatát megvizsgálva arra a következtetésre jutottam, hogy az általam könnyen definiálható letört fogam orvoslását a legjobb és legtapasztaltabb környezetben a Fogorvos Budapest oldalán található kontakt felkeresésével érhetem el. Nem mellesleg a fogpótlások ára az általam készített táblázat alapján a legkedvezőbbnek minősült. Nem szeretek kifejezetten az ár alapján dönteni, számos egyéb tényező van, amit meg szoktam vizsgálni. Az én szűrőmön maximálisan átment. Diagnosztikára nem volt szükség, pár képet, amit emlékbe készítettem jómagamnak és a legközelebbi hozzátartozóimnak, pusztán szakmai alapon mailben továbbítottam. A kép szakmailag kifogástalanul értékelhető volt, így az azonnali diagnózist követően egyeztettük a részleteket. Én alapvetően a XI. kerületben lakom, így a II. kerületbe való eljutás a Kacsa utca 5. alá sima ügy volt. A megbeszélt időpontban pontosan fogadtak, és a megbeszéltek alapján indult az orvosi beavatkozás, természetesen kalandos történetem ismertetését követően. Megjegyzem, jelentősen viccesebb lett volna, ha ezt már az érzéstelenítő beadását követően tesszük. Viszonylag gyorsan meglett, a meglepően kellemes hangulat miatt az időt pontosan nem tudnám megbecsülni, de úgy gondolom, maximum 1 óra lehetett.

Végezetül annyit tennék hozzá, hogy kifogástalan szolgáltatást kaptam rejtett költségek nélkül, azt gondolom, többszörösen is megtudtam, mi a fogpótlás ára valójában. Azért a hozzám hasonló kalandoroknak határozottan és kétségek nélkül tudom javasolni, hogy az éjszaka közepén betonos környezetben semmiképpen ne talicskázzanak, mert nagyon drága mulatság lehet a vége.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük