1xslots tippek a jobb felhasználói élményhez

1slots

A felhasználói élmény minden weboldal esetében fontos. A felhasználói élmény minden olyan szempontot, tapasztalatot jelent, amit egy adott látogató megél akkor, amikor egy weboldalon tartózkodik. Az 1xlots egy olyan weboldal, amely nagy hangsúlyt fektet erre a felhasználói élményre, arra, hogy az oldalra látogatók a lehető legkényelmesebb módon navigáljanak a weboldalon.

Amennyiben eltöltesz te is némi időt az 1xslots felületén, magad is megtapasztalhatod, hogy pontosabban miről is van szó. Ha pedig már jártál olyan weboldalakon, amelyek elég gyengék voltak ezen a téren, biztosan megérezted már a hiányosságokat.
Egy nagyon egyszerű példával szeretném kezdeni. Általában a home gomb a legtöbb weboldalon a bal felső sarokban található, vagy esetenként középen. Ezen a legtöbb új weboldal nem azért nem változtat, mert nincs jobb ötlete, hanem éppen azért, mert ehhez vagyunk hozzászokva, gondoltad volna?

Ők, ahogyan az 1xslots csapata is, a felhasználói szokásokat is figyelembe veszik, és tudják, hogy mi már megszoktuk, hogy hol találjuk egy-egy weboldalon azt a gombot, amelyik a főoldalra visz, ezért nem is fogják az új oldalakon sem máshová tenni.

Minél kevesebb klikk

Az olyan felhasználóbarát felületek létrehozói, mint az 1xslots, tudják továbbá, hogy minél kevesebbett kell a felhasználónak klikkelnie, annál jobban fogja magát érezni a felületen. Ez azt jelenti, hogy például ahhoz is jó, ha nem kell külön klikkelni, hogy például rákeress valamire az adott felületen. Persze a keresősávra rá kell kattintani, de külön keresés gombra nincs szükség. Ahol ilyet látsz, tudhatod máris, hogy egy kissé elmaradott stílusú felülettel találkoztál.
Ilyen és ehhez hasonló apróságok hosszú távon sokat számítanak, ezért ezekere érdemes figyelni akkor is, ha te is szeretnél belevágni egy weboldal létrehozásába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük