Futómű beállítás Budapest 19. kerületében a Métánál!

Hogy miért is olyan fontos a futómű beállítás Budapest területén? Hát azért, mert óriási kátyúk vannak még az autópályán is! Minden egyes puffanás, amit egy kikerülhetetlen kráter okoz úgy oda tud vágni az autónak, hogy az automatikusan egy komoly futómű állítási feladatot von maga után. Az emberek persze nem hordják ilyen gyakran állíttatni az autót, ami valahol érthető, de azért félévente egyszer, mikor egyébként is itt a gumicsere szezonja, akkor szerintem érdemes ezt a diagnosztikát is elvégezni.

Ahhoz, hogy az autó biztonságosan haladjon és az irányítása is annyira precíz és pontos maradjon, mintha most gurult volna ki a szalonból, folyamatosan felül kell vizsgálni a futómű helyes működését. Ennek általában egy módja van: a diagnosztika. Legalábbis ez a legpontosabb és precízebb lehetőség, amivel egyértelmű eredményeket kaphatunk az autóval kapcsolatosan, így mindenhol ezt használják. Aztán ennek alapján kerülhet finomhangolásra a beállítás, ami már lehet manuális beállítás is akár.

A Méta Autószervizben is így végzik a diagnosztikát, hogyha azért visszük el hozzájuk a kocsit, hogy a futómű beállítás Budapest területén történhessen meg. Ez csak azért fontos nekem, mert így nem kell hosszú kilométereket megtennem ezért a műveletért, csak átgurulni a 19. kerületbe és kész.

Ez egy márkafüggetlen szerviz egyébként, ahol nem csak a futómű beállítást végzik, de minden más egyéb műveletet is, ami csak az autószerelésbe beleférhet. Nagyon modern és jól kidolgozott a honlapjuk, szóval érdemes akár ott is körülnézni, ha szeretnénk közelebb kerülni a tevékenységükhöz. De már arra is van lehetőség, hogy a metaautoszerviz.hu-n chaten beszéljünk egy kollégával az adott problémáról. Szóval nagyon sok csatornán el lehet jutni hozzájuk, akár a futómű beállítás Budapest városi lehetőségei kapcsán, de akár bármi más szerelési és javítása munka mentén is.

Sőt, ha az egyes munkanemek árai lennének érdekesek számotokra, azt is meg lehet találni a weben, a legtöbb esetben teljesen konkrét számokkal. Ahol pedig nem konkrét az érték, ott nagyban befolyásoló tényező az idő és az alkatrész. Én vidéki létemre még nem igazán találkoztam autószerelő műhellyel, ahol ennyire korrekt módon elénk tárják, hogy mi mennyibe fog kerülni, ezért, ha a futómű beállítás Budapest városi lehetőségeiről van szó, de ha bármi más egyéb javítási munkálatról, vagy cseréről, akkor is a Méta Autószerviznél teszem le a voksomat. Ha a 19. kerület nektek sem jelent gondot, akkor látogassatok el hozzájuk az őszi átállás során.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük